Tišlerjeva modrovanja

Les

Kot se spodobi, te, dragi obiskovalec/obiskovalka naše spletne strani, najprej prisrčno pozdravljam. Upam, da nisi jezen/jezna, ker sva na ti, saj menim, da bo tako stik pristnejši in bolj domač – v osnovi  in najprej smo vsi le in samo Ljudje.

Kar nekaj časa je trajalo preden je zaživela ta spletna stran in tudi spletna trgovina. A ker ne verjamem v naključja, vem, da se je tudi to zgodilo z razlogom. Namreč, z ekipo Medijskih gurujev smo se fantastično ujeli – da ne rečem začutili – in so ustvarili spletno stran, ki ‘v nulo’ odraža naše delo in poslanstvo. Hvala vam.
In tako je na spletni strani dobil svoj prostor tudi blog, kjer boš lahko prebral/-a marsikaj zanimivega in aktualnega v vezi s Tišlerijo in z lesom nasploh.

Najbolj pa me veseli, da si bom na tem blogu lahko nekaj prostora ‘ukradel’ tudi za moja Modrovanja, ki ne bodo nujno povezana z vsebino spletne strani. Stvar je v tem, da enostavno rad kaj napišem, da ne rečem filozofiram (ponavadi v prazno ), pa če bo to le zanimiva misel ali pa cel esej. Namen je, da dam besede iz sebe. Če pa bodo komu polepšale dan ali pomagale rešiti kakšno zagato, bo namen Modrovanj popolnoma presežen.
Tako. Toliko za prebijanje ledu. Ko kaj ‘pametnega’ naštudiram, pa se spet oglasim

Bodi mi lepo, kdor koli že si, ki me prenašaš …

Darko

Podaj komentar

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *