Varen nakup

Nakup v spletni trgovini www.tislerija-butik.si je varen, saj sta pri nas vaše zadovoljstvo in varnost podatkov na prvem mestu. Za varnost smo poskrbeli z najsodobnejšimi ukrepi varovanja vaših podatkov. Vse podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali pri registraciji, skrbno hranimo in jih ne posredujemo neavtorizirani tretji osebi. Vaši podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, zato ni možnosti, da bi jih lahko razbrala tretja oseba.

1. Zaščita in shranjevanje podatkov

Trgovec uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Trgovec v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Trgovec za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine www.tislerija-butik.si, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom.
Poleg podatkov, ki jih posameznik vnese ob registraciji, se ob nakupu zbirajo tudi naslednji podatki: naziv izdelka, količina, vrednost nakupa, čas nakupa, stanje nakupov, uveljavljene ugodnosti, poslana darila, popusti. Podatki o nakupu se zbirajo zaradi prilagoditve ponudbe posameznim kupcem.
Kupoprodajna pogodba oz. naročilo je v elektronski obliki shranjena na strežniku Trgovca.

2. Varovanje podatkov

Trgovec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika ter zagotavlja, da celotno poslovanje poteka v skladu z najnovejšimi varnostnimi protokoli. Upravitelj spletne trgovine www.tislerija-butik.si je podjetje Tišlerija, d. o. o. in je tako v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) vezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.
Trgovec bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani neavtoriziranim osebam.

Za varnost je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter za ustrezno programsko in protivirusno zaščito svojega računalnika.